tisdag 8 maj 2012

Ursvenskt är brutalitet och urmänniskan afrikansk?

Tänkte på det statsministern sa en gång, att "ursvenskt är bara barbariet", eller liknande. Sägs ju också att urmodern (Kallad Lucy av arkeologerna som fann henne.) och alla folks ursprung finns i Afrika. Alltså är barbariet afrikanskt ursprungligen?
Vet inte vad man ska tro om människans ursprung. Finns ju DNA. Men det diskuteras var olika folk kommer ifrån i olika delar av världen, som jag förstått det. Får lita på DNA. Huvudsaken att man inte stöder något barbari idag. Varifrån det än kommer. Alla folk har en krigisk historia och är olika idag.
80,5 % av jordens befolkning finns i det som benämns uländerna och blir 86,5%  år 2050 i varje fall. (The little green handbook, förf. Ron Nielsen, DSc. Picador).
Tre hemska böcker som skapat stora problem är Das Kapital, Mein Kampf och Koranen. De ska inte ha något inflytande på moderna människor hoppas man, men tyvärr har de.
Märkligt hur människan utvecklats och är. Är ju människor allt beror på och naturen och hur den sköts och inte. Behövs mer klarsyn och samarbete och självklart ingen dehumanisering,  rasism och främlingsfientlighet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar